Глобалното изследване за глифозат

on .

Inst ramazzinihttps://glyphosatestudy.org/

Институтът Ramazzini, с подкрепата на други независими институти и университети в Европа и Съединените щати, стартира през 2016 година най-всеобхватното проучване за глифозат и за хербициди на базата на глифозат.

С цел да представи независими и солидни научни доказателства, Институтът Рамазини реши да не приема финансиране за изследването от индустрията, която произвежда хербициди на основата на глифозат, или фирмите, свързани с биологичното земеделие или хранителната промишленост - за да се избегнат всички конфликти на интереси.

Искате ли да знаете дали глифозатът е безопасен за вас и вашето семейство? Ако го направите, сега можете да помогнете да финансирате проучване, на което можете да се доверите. Това е най-изчерпателното независимо проучване на най-използвания хербицид в света, изследването, което вие и вашето семейство заслужавате!

Над 27 000 представители на обществеността в Италия дариха 300 000 евро на Института Рамазини за предварителната фаза на Глобалното проучване на глифозатите, която беше публикувана през май 2018 г.

Нека сега направим това в глобален проект за промяна на играта, който ще предостави независими данни за обществеността, регулаторите и хранителната индустрия в целия свят.

Споделяйки този проект с вашите приятели и семейство, ние имаме шанс да променим начина на извършване на проучвания за безопасност на химикали! ТОВА Е ВАШЕТО ИЗСЛЕДВАНЕ!

ramazzini logo